Nagelstyliste

Nude Nagels Oudenbosch

Heeft u moeite om uw natuurlijke nagels tot de gewenste lengte te laten groeien?
Zijn ze dun, slap, scheuren en/of splijten ze vaak?
Bent u een nagelbijter of wilt uw eigen nagels laten
verbeteren en/of versterken?
Bij Loving Nails & Hair kunt u kiezen:
-Gel/acrygel nagelverlenging, geschikt als u meteen langere nagels wilt.
-Versteviging van de natuurlijke nagels met flexibele gel, geschikt als uw eigen nagels lang zijn maar snel afbreken of scheuren.
-Versteviging van de natuurlijke nagels met IBX, geschikt voor vrouwen en mannen om eigen nagels sterker te maken en beschadigde nagels te herstellen.
-Gelpolish op de natuurlijke nagels.

 

Behandeling nieuwe set

Gel/acrygel nagelverlenging:​

Als u meteen langere nagels wilt dan kiest u voor een nagelverlenging. U kunt zelf de vorm en lengte bepalen tijdens uw afspraak.
De kunstnagels blijven 3 tot 4 weken perfect zitten en zijn dan toe aan een nabehandeling om de belans te herstellen. Daarbij kunt u de lengte en vorm terug bepalen. Op de natuurlijke nagels wordt eerst een combi manicure toegepast, dan verlengd door middel van sjablonen. Dan wordt de gel, een stroperige substantie of acrygel op de nagels aangebracht, dit moet onder een uv/led lamp enkele minuten worden uitgehard.

Versteviging van de natuurlijke nagels met flexibele gel:

Deze behandeling is geschikt voor als uw eigen nagels lang zijn, maar snel afbreken of scheuren. Op de natuurlijke nagels wordt eerst een combi manicure toegepast daarna een flexibele gel dat uitgehard moet worden in een uv/led lamp. Hiermee kunt u 3/4 weken lang genieten van sterke nagels.

Bij versteviging van de natuurlijke nagels wordt alleen gewerkt op uw eigen nagels en geen sjablonen gebruikt, tenzij er een vormcorrectie moet worden toegepast.

Gelpolish:​

Een gelpolish behandeling kan zowel op kunstnagels als op de natuurlijke nagel toegepast worden. De voordelen van een gelpolish behandeling is niet alleen dat uw nagels er prachtig uit zullen zien, maar ook dat u er weken niet naar om hoeft te kijken.
De gelpolish blijft afhankelijk van de conditie van uw nagels gemiddeld 2 tot 3 weken mooi zitten zonder te af te bladderen, vervagen, scheuren of verkleuren.
U kunt gellak zien als een gewone nagellak, die op dezelfde manier wordt aangebracht maar die wel wordt uitgehard onder een uv/led lamp.

Nabehandeling:

De nagels groeien gewoon door, waardoor het balans verminderd.
Om de balans te herstellen is het raadzaam om de 3 á 4 weken een nabehandeling te doen.

Dit is afhankelijk hoe snel uw eigen nagels groeien.

U krijgt 1 week garantie bij goed gebruik van uw kunstnagels.

Wilt u geen kunstnagels meer?
Probeer het niet zelf te verwijderen.
Zo voorkomt u beschadiging van de natuurlijke nagels.

Ik investeer regelmatig in training(en) om op de hoogte blijven van de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van nagelstyling.